Een boek schrijven over verdienen

By | November 1, 2017

Ik heb een nieuwtje of eigenlijk heel grootnieuws.

Ik vind het superspannend, want het is iets wat ik nog nooit heb gedaan.

Ik ben gevraagd om een boek te schrijven door Daisy Goddijn van Expertboek.

Nl.

Het eerste wat ik dacht was: Huh, een boek schrijven? Over video? Ik?! Ik heb er eens een paar nachtjes over liggen draaien.

En er ging van alles door m’n hoofd, ikbedacht me: Waar ga ik dan precies over schrijven? Waar haal ik de tijd vandaan om een boek te schrijven? Moet ik het middel video nou wel in een middel als een boek gaan stoppen? En hoe ga ik dat nou allemaal doen? Ik kan je nu verklappen dat ik de knoop heb doorgehakt, want JA, ik ga een boek schrijven! Waarom ik een boek wil schrijven? Nou dat is eigenlijk heel simpel.

Het is mijn missie om alle zelfstandig ondernemers in Nederland, maar ook in België zover te krijgen om zelf video’s met hun smartphonete gaan maken.

Dat ze zichzelf laten zien zoals ze zijn,dat ze daarmee nieuwe klanten aantrekken en een beter inkomen gaan verdienen.

En ik wil dat graag zo laagdrempelig mogelijk maken en ik weet dat dat kan.

Want als ik het kan, dan kun jij het ook.

Het fijne aan dit traject waar ik nu in gais dat ik niet alles zelf hoef te doen, waar ik ook geen tijd voor heb.

Daisy gaat mij helpen bij het schrijven, redigeren, opmaken, uitgeven en promoten van mijn boek.

Dat vind ik echt Ideaal, want dan hou ik tijd over voor het helpen van mijn klanten.

Daisy schreef zelf meerdere boeken, zoals deze Experttips voor ondernemers die een boek willen schrijven.

En zij helpt ondernemers dus bij het schrijven van hun boek, waaronder ook Hugo Bakker, die op het moment dat ik deze video opneem op nummer 2 van Managementboek.

Nl staat met zijn boek Experttips voor kennis verkopen online.

Nou goed, ik wil een boek schrijven waarmee jij als ondernemer echt verder komt.

Dus als jij het voor het zeggen hebt: waarmoet het boek wat jou betreft over gaan? Wat wil jij per se weten over het maken van video’s? En wat wil je ontdekken als je straks op de bank ploft en het boek openslaat en de eerste hoofdstukken hebt gelezen? Laat het me weten in een reactie onder deze video, ok? Ik ga weer verder pennen, want anders haal ik mijn deadline niet.